Inspirație

Trucuri care te ajută să înveți o limbă străină

Pentru mine stăpânirea unei limbi străine reprezintă poarta către o altă lume, o altă cultură, plină de informații fascinante, exotice și de ce nu, utile. Nu este ușor să înveți o nouă limbă, însă este o călătorie plină de satisfacții.

Cel mai important este să integrăm ”lecțiile” în viața noastră de zi cu zi, astfel că vom ajunge să nu le mai percepem ca fiind lecții, obligații, ci vom învăța natural și chiar fără să ne dăm seama. 

Dacă nu ești pasionat de limbi străine, te blochezi la nivelul acela de conjugat verbe și învățat cuvinte pe de rost. Puțini mai au chef să continue studiul pentru că se gândesc la tipul ăsta de învățat, ca la școală. Dar a învăța o limbă străină poate fi amuzant, interesant, plăcut dacă știm cum. E o chestie de perspectivă: trebuie să uităm de manuale și exerciții și să ne gândim la învățatul/aprofundatul unei limbi străine ca la un hobby, ca la ceva ce facem din plăcere. Există o mulțime de lucruri plăcute pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți nivelul de engleză, care nici măcar nu-ți consumă mult timp. Nu trebuie să aloci foarte mult timp pentru lecții de engleză, trebuie doar să știi cum să-ți îmbini activitățile zilnice cu învățatul.

Am realizat o serie de video-uri pentru canalul de YouTube al prietenilor de la Eucom unde vorbesc despre asta – în  playlist-ul Language Learning Tips and Tricks găsiți o mulțime de trucuri care să vă ajute în frumoasa călătorie de a învăța o limbă străină.

Eucom este cel mai mare furnizor de cursuri de limbi străine pentru sectorul corporate din România. Delia Dragomir, CEO Eucom, a pus bazele companiei alături de soțul său, Silviu Dragomir, în 2002, pentru a răspunde nevoilor și provocărilor companiilor aflate în plină expansiune și integrare în mediul de afaceri globalizat. Anual, echipa Eucom livrează peste 1.000.000 ore de training si evaluari, având la nivelul anului trecut peste 50.000 de participanți, precum și persoane care au fost evaluate, de la peste 90 de companii client.

Sunt o echipă tare faină, iar dacă sunteți în căutarea unui job, Eucom își mărește echipa – sunt în căutarea unui Head Of Sales.

„ În rolul de Head of Sales ne dorim o persoană energică, care are capacitatea să mențină și să construiască noi parteneriate durabile alături de clienții noștri corporate și să dezvolte strategii de promovare și vânzare a serviciilor împreună cu echipa pe care și-o recrutează și formează.” – Delia Dragomir, CEO & Co-founder Eucom

Citește mai multe detalii despre acest job accesând link-ul. Iar dacă nu te regăsești în acest rol, trimite acest job către o persoană pe care o consideri capabilă să intre în echipa lor și dacă ajunge angajată, după perioada de probă tu primești 500 de Euro premiu din partea Eucom.

Comentarii Facebook

You may also like

Comments are closed.

More in:Inspirație