Inspirație

Program CODRU Festival, Timișoara 2023

La finalul acestei săptămâni începe CODRU Festival 2023, un eveniment de care sunt legată sufletește pentru că se întâmplă la Timișoara, pe de o parte, iar pe de altă parte pentru că aduce laolaltă o mulțime de artiști pe care îi ascult din copilărie, precum Parov Stelar, Alborosie, Asian Dub Foundation, Implant pentru refuz și mulți alții. Iată mai multe detalii.

Vineri 25 august, ora 16:00 se deschid porțile către o nouă ediție a festivalului. În jurul celor cinci scene amenajate la Pădurea Bistra festivalierii vor cânta și dansa pe muzica artiștilor preferați din toate genurile muzicale, de la heavy metal, reggae, hip hop, folk până la trap.

În prima zi a festivalului vor urca pe scenă: Parov Stelar, Alborosie & Shenghen Clan, Alternosfera, Implant Pentru Refuz & Quartet, Amuly, Enevel & MCx Woodie, FC DNB, Fox Stevenson DJ set, Paraziții, Rava, Revan, Ada Milea, Allover, Fără Zahăr, Țapinarii și mulții alții.

Apoi, sâmbătă 26 august, ne vor încânta: Asian Dub Foundation, Subcarpați, Luna Amară, Mădălina Pavăl Orchestra, Alex Super Beats, Azteca, Cred Cp Sunt Extraterestru, Modestep  DJ set, Nane, Souldtrip & Mc Motanu, Graiu Mircea Vintilă, Spitalul de Urgență.

În ultima zi a CODRU Festival 2023 va răsuna muzica cântata de: Tarja Turunen, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Coma, Dirty Shirt, Aqquanox, Culture Shock, Ian, Ist & Mc44, Mempys & Blocksberg, Oscar, Șatra Benz, E-an-na, HVNDS, Melting Dice și Paulina. Programul întreg al celor trei zile CODRU Festival îl găsiți aici: https://www.codrufestival.ro/en/

Acum se pot achiziționa și bilete pe zile  pe platforma Entertix sau pe codrufestival.ro. În fiecare dintre cele zile vom păși într-un tărăm unic, inspirat din natură și transpus de echipa CODRU Festival în amenajări spectaculoase. În timp ce părinții se pot relaxa în natură, cei mici vor putea vor participa la ateliere de pictură sau teatru, dar și multe alte surprize.

 

Comentarii Facebook

You may also like

Comments are closed.

More in:Inspirație