Inspirație

Books & Wine Ediția a II-a revine în București!

Evenimentul “Books and Wine by iCarte, iParte” a avut prima ediție în luna iunie a acestui an, unde invitat a fost scriitorul Radu Paraschivescu.

Ediția a doua va avea loc marți, 22 august, începând cu ora 19.00, unde invitații și cititorii se vor bucura de activități literare unice în România, cât și de diferite sortimente de vin (peste 450, potrivit organizatorului). La eveniment sunt așteptați Alin Comșa, public speaker, și Sergiu Nedelea, somelier. Muzica live va fi nelipsită, iar artistul Mihnea Crăciunescu va întreține atmosfera cu versuri la chitară.

Organizatoarea evenimentului, alături de partenerul care pune la disponziție locul și cele peste 450 de sortimente de vin, Uva Wines aflat în centrul Cișmigiului, reunește cititori atât din capitală, cât și din alte orașe ale țării.

Printre momentele speciale ale ediției se numără și activitatea literară “Ghicește personajul!”, creată cu scopul de a promova interacțiunea între participanți. Toate au rolul de a aduce împreună comunitatea de cutitori într-un cadru autentic, astfel încât oamenii să se cunoască și să socializeze.

Roxana Branisteanu, iCarte, iParte.

Books and Wine face parte dintr-o serie lungă de evenimente marca iCarte, iParte și a apărut pe piața culturală, la fel ca taberele de lectură pentru adulți, ca o nevoie de a socializa și altfel, iată, în jurul cărților și al vinului, această “licoare a lui Bachus” care a inspirat nenumărați artiști de-a lungul timpului. Fiecare ediție aduce invitați din diferite domenii și artiști din muzică, alături de cititori care vin și din alte orașe ale țării, deși evenimentul are loc, momentan, doar în capitală”, explică Roxana Brănișteanu, organizator evenimente iCarte, iParte.

Biletul de participare la eveniment include degustare de vin și participare la poveștile pe care le vor spune invitații, cât și la activitățile literare.

Mă puteți urmări și pe Instagram, unde postez mini recenzii, citate și multe alte lucruri legate de lectură. Iar dacă ți-a plăcut acest articol, dă un share pe Facebook sau Instagram. 🙂

Comentarii Facebook

You may also like

Comments are closed.

More in:Inspirație