FILME & SERIALE

30 de arginți (30 Coins) revine cu sezonul doi, pe HBO Max!

Pentru mine finalul lunii octombrie și apropierea Halloween-ului reprezintă scuza perfectă de a face un maraton de filme și seriale horror, pentru că sunt mare fană a genului. Mi-a plăcut mult primul sezon 30 de arginți (30 Coins), iar al doilea sezon al serialului regizat de Álex de la Iglesia și co-scris de Álex de la Iglesia și Jorge Guerricaechevarría vine la fix pe pe HBO Max.

Cei mai mulți dintre locuitorii din Pedraza și-au pierdut mințile, fiind internați într-un spital de psihiatrie. Elena zace în comă pe un pat de spital din Madrid; Paco, distrus de remușcări, încearcă să aibă grijă de ea. În timp ce oroarea crește în jurul lor, grupul nostru de eroi trebuie să înfrunte un nou inamic. Cineva atât de rău, încât până și diavolul se teme de el. Dar cum rămâne cu părintele Vergara? A murit, împreună cu dușmanul său, cardinalul Santoro? Unde se ascund sufletele torturate?

Printre actorii din cel de-al doilea sezon se numără Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé.

30 de arginți este regizat de Álex de la Iglesia și co-scris de Álex de la Iglesia și Jorge Guerricaechevarría. Producătorii executivi pentru HBO Max sunt Steve Matthews, Miguel Salvat și Antony Root. Álex de la Iglesia și Carolina Bang sunt producători executivi pentru Pokeepsie Films. Serviciile de producție pentru cel de-al doilea sezon din 30 de arginți sunt asigurate de Anciana Milenaria S.L., o companie Pokeepsie Films.

Mă puteți urmări și pe Instagram, unde postez mini recenzii, citate și multe alte lucruri legate de lectură. Iar dacă ți-a plăcut acest articol, dă un share pe Facebook sau Instagram. 🙂

Comentarii Facebook

You may also like

Comments are closed.